Premie (Subsidie) zoeker Atlantic Vlaanderen -> klik hier

_____________________________________________________

Premie 2020 - Vlanderen (Bestaande woningen)

Bij de aankoop van een warmtepomp (lucht/water) kan de eindklant aanspraak maken op de nieuwe premie van €1500.

Kliek Hier voor meer informatie.

Bij de aankoop van een warmtepompboiler kan de eindklant aanspraak maken op de nieuwe premie van €300.

De warmtepompboilers moeten hiervoor vooral voldoen aan 1 belangrijke karakteristiek:

- het hebben van een A+ ECO-label

Klik hier voor meer informatie.

Dus voor de premie van Vlaanderen zijn volgende toestellen geldig :

- Explorer V4 200L en 270L

- Explorer V4 200l en 270L met extra warmtewisselaar

- Explorer V3 200L en 270L
- Explorer V3 200L en 270L met extra warmtewisselaar
- Calypso VM 100L en 150L
- Calypso Split 200L en 270L
- Galaxi 450L

De informatie die u nodig heeft voor de premie kan u terugvinden door op bovenstaande toestellen te klikken of door hier te klikken.