Om te genieten van een technische hulp op één van onze producten gaat de procedure als volgt;

Gelieve bij de grossist waar u het apparaat heeft aangekocht, een aanvraag voor interventie te laten opstellen.
Om dit document volledig in te kunnen vullen zal de grossist het artikel-code en het serie-nummer nodig hebben.

Om deze te vinden gelieve ons artikel 'Waar kan ik het serienummer en de referentie van mijn elektrische boiler vinden?' raad te plegen.

Eens we deze aanvraag ontvangen hebben, zal een technieker spoedig contact met U opnemen om een afspraak te maken.

Indien uw warmwaterboiler niet meer onder garantie is kunt U uw installateur of een installateur in onderstaande link contacteren.

Vind een installateur in uw buurt.