In dit artikel geven we u een kort overzicht van de verschillende elektrische aansluitingen die kunnen terugvinden op een Galaxi EC 450L/ We maken hier het onderscheid tussen het onder spanning zetten van de Galaxi en de bijkomende optionele aanwezige elektrische connecties:

1. Onder spanning zetten van de Galaxi

2. Optionele aansluitingen

A = Aansluiting extra elektrische weerstand max 50W op aansluiting M (foto hieronder)

B = Sensoraansluiting NTC (10K 1% BETA 3435 1% - referentie A04611). De power supply hier is 5V.
Gebruik: Externe warmtebron op spiraal. Meer informatie, klik hier.

C= Kan gebruikt worden bij Externe warmtebron, dit wordt gebruikt voor het schakelen tussen verschillende werkingsmodi van de Galaxi. Zo kan het sturen van een 230V-signaal op deze poort van de Galaxi ervoor zorgen dat deze naar ECO-modus gaat bijvoorbeeld (afhankelijk van wat je hebt ingesteld op het toestel, lijst hieronder).

D = pompaansturing bij Externe warmtebron. Meer informatie, klik hier.