Zojuist een Atlantic warmtepomp of warmtepompboiler geïnstalleerd?

En wens je zorg te dragen voor het toestel?

Omdat je ook na de installatie van je toestellen gerust wil zijn, biedt Atlantic een reeks onderhoudscontracten aan, aangepast aan jouw behoeften en die van de klant.

Door te kiezen voor één van onze contracten, profiteer je van alle voordelen en de expertise van een technische servicedienst van de fabrikant.

Je hebt de keuze tussen een WECARE+ of een WECARE OMNIUM onderhoudscontract.

De garantie van een correcte werking

Goed onderhouden apparatuur is apparatuur die lang meegaat. Wanneer je het onderhoud ervan laat uitvoeren door een specialist van Atlantic ben je verzekerd van een nauwkeurige afregeling en een optimaal rendement van je toestellen. Met dit contract verbinden wij ons ertoe een jaarlijks onderhoudsbezoek uit te voeren om de prestaties van je producten te optimaliseren.

De efficiëntie van service door de fabrikant

Je kan te allen tijde de hulp inroepen van een team experten die zijn geschoold in onze producten. Je vertrouwt op ons en wij garanderen je de beschikbaarheid van onze reserveonderdelen.

Jouw budget onder controle

Indien je opteert voor een onderhoudscontract, kan je genieten van een extra garantie op bepaalde onderdelen. Afhankelijk van het type contract, kan je genieten van een garantie tot 10 jaar op reserveonderdelen. Bij een eventuele panne, heb je op deze manier geen extra kosten voor het vervangen van reserveonderdelen.