Sinds de update van de cozytouch App van week 39/40, kan het zijn dat uw paswoord niet voldoet aan de nieuwe veiligheidseisen.

Dit kan een foutcode ER02 veroorzaken.

Om de app opnieuw te kunnen gebruiken dient u uw paswoord te resetten.

1. in de app, klik op "Ik heb al een account"

2. Op het volgende scherm dient u op "Wachtwoord vergeten" te klikken

3. Het volgende scherm zal u vragen om uw emailadres in te voeren, doe dit en klik op "Resetten"

4. Een pop up bericht geeft weer dat er een email werd verstuurd.

5.  Raadpleeg uw mailbox.

U zult een email ontvangen met de vraag uw paswoord te resetten. Klik op de reset knop.

6. Een bericht zal verschijnen dat er een tijdelijk wachtwoord werd aangemaakt en u per email werd toegestuurd.

7.  Raadpleeg nogmaals uw mailbox
U heeft een email ontvangen met hierin een tijdelijk paswoord. U kunt dit gebruiken om via de app in te loggen .

8. Vergeet niet om in de settings van uw app, het paswoord nogmaals te veranderen in een paswoord dat voor u makkelijker te onthouden is.